АКТУАЛЬНО

«Зарваниця АГРО» підтримує дитячі освітні заклади

Четвер, 15 березня 2018, 14:18
14 березня ректор Марійського духовного центру «Зарваниця» отець-мітрат Володимир Фірман разом із головою Золотниківської об’єднаної територіальної громади Бугаєм Данилом Орестовичем відвідали дитячий садочок у с. Вишнівчик, що поблизу Зарваниці.

Для дітей, які відвідують заклад, благодійники передали парти, крісла, ігротеки та обіцяли й надалі підтримувати працю закладу. Завідувач садочку Забояк Галина Володимирівна з радістю зустріла гостей, розказала про роботу з дітьми, а також подякувала за матеріальну допомогу. Зараз садочок відвідують близько 30 дітей із Зарваниці, Вишнівчика та навколишніх сіл.

Допомога місцевим освітнім закладам є можливою завдяки роботі ФГ «Зарваниця АГРО», яке створене при Марійському духовному центрі «Зарваниця».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next