АКТУАЛЬНО

Зарваницю відвідали діти з Лисичанська

Вівторок, 26 березня 2019, 16:07
На запрошення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка з 24 по 26 березня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» перебували діти з м. Лисичанськ Луганської області. До відпустового місця разом з юними паломниками прибув адміністратор парафії Покрови Пресвятої Богородиці м. Лисичанськ о. Сергій Паламарчук.

Супроводжував гостей бр. Андрій Сокульський – студент сьомого курсу Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого. Діти почули розповідь про об’явлення чудотворних ікон та історію Зарваниці. Вони відвідали всі святині Марійського духовного центру, молилися на Хресній дорозі та побували в унікальному комплексі споруд  «Український Єрусалим».

Опісля лисичанські школярі зустрілися з вихованками колегіуму для дівчат «Знамення». Під час зустрічі всі разом роздумували над темою «Покликання», а на завершення переглянули повчальний фільм.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next