АКТУАЛЬНО

Засновник «Веселих канікул з Богом» провів навчання в Інституті постійної формації Івано-Франківської архиєпархії

Середа, 03 квітня 2019, 15:01
1 квітня 2019 року продовжилося навчання в Інституті постійної формації Івано-Франківської архиєпархії.

Темою засідань була організація та проведення християнських літніх таборів, з якою присутніх ознайомив о. Роман Демуш, аніматор та засновник «Веселих канікул з Богом», засновник групи молодіжних аніматорів «Анімотор», організатор багатьох молодіжних заходів. Ієрей Роман є викладачем у Тернопільській вищій духовній семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого, сотрудником катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. 

Доповідач розповів учасникам курсу про ефективну модель роботи з молоддю на основі вчення св. Дона Боско. Також о. Роман акцентував увагу на простому заклику св. Дона Боско: «Роби так, щоб кожен, кого ти зустрічаєш, став твоїм другом». 

«Вважаю, що нам, як душпастирям сьогодні дуже важливо полюбити те, що любить сучасна християнська молодь, і після цього вони полюблять те, що ми намагаємося їм донести, адже діти та молодь - пріоритети Церкви в душпастирському служінні», - зізнався доповідач.

Наступна зустріч відбудеться 27 травня. Її проведе о. Захар Михасюта на тему «Організація та ведення Біблійних гуртків і читання Святого Письма у родинах».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next