АКТУАЛЬНО

Засідання головної управи Українського лікарського товариства відбулося у Львові

Вівторок, 06 березня 2018, 12:03
5 березня 2018 року відбулося засідання головної управи Українського лікарського товариства у Львові. Гостем зустрічі був о. Сергій Білоконь, референт у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії.

Долучившись до обговорення питань, винесених на порядок денний засідання – затвердження та електронний реєстр членів Товариства, представництво Українського лікарського товариства у Львові, у конкурсних комісіях щодо призначення директорів медичних закладів, перейменування вул. Некрасова іменем довголітнього голови Українського лікарського товариства Мар’яна Панчишина тощо – о. Сергій також представив ідеї майбутніх проектів співпраці між державними лікувальними закладами та Церквою, служіння медичних капеланів.

Під час зустрічі плідно обговорили спільні проблеми, зокрема паліативної та хоспісної допомоги, та плановані майбутні заходи й акції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next