АКТУАЛЬНО

Завдяки акції «Великодній виграш» Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії допоможе сім’ям у кризі

Понеділок, 15 квітня 2019, 13:12
З першого дня Великого посту триває щорічна благодійна акція «Великодній виграш», яку організовує Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Щороку зібрані кошти витрачають на різні потреби молоді з вадами розумового чи фізичного розвитку або ж для дітей у складних життєвих обставинах. Цього ж року кошти спрямують на допомогу сім’ям у кризі, які звертаються у Центр підтримки сім’ї.

«Подружжя все частіше приходять за допомогою до нашого центру. Для них ми проводимо індивідуальні та групові психологічні консультації, майстер-класи, інтеграційні сімейні виїзди тощо. Тобто допомагаємо сім’ям зберегти їхній шлюб та вийти з кризи, з якою вони зіткнулися», – каже керівник Центру підтримки сім’ї Уляна Яжик.

Щоби взяти участь в акції «Великодній виграш» необхідно придбати лотерейний квиток вартістю 10 гривень. Кожен, хто придбає квиток, стає учасником розіграшу цінних призів, як-от: планшет, смартфон, Bluetooth колонки, навушники, флешки та шість путівок на літній спортивно-оздоровчий відпочинок.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://caritas-ua.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next