АКТУАЛЬНО

Завершилися формаційні курси для Одеського та Кримського екзархатів

П'ятниця, 13 листопада 2015, 13:15
12 листопада, Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив владика Михайло (Бубній), Екзарх Одеського та Адміністратор Кримського екзархатів, розпочався останній день формаційних курсів для священиків у м. Скадовську.

Протягом перших двох днів, доповідачі розкривали різні тематики пов’язані з душпастирськими потребами священиків даного регіону. Зокрема про господарсько-фінансову діяльність парафії доповідала с. Михаїла Лизак, із Згромадження сестер редемптористок, про канонічні аспекти душпастирського служіння о. д-р Микола Слободян, про моральні виклики для сучасного душпастирювання – о. д-р Ігор Бойко, ректор Львівської Духовної Семінарії.

Доповідач з м. Києва д-р Зіновій Свереда, на прикладі великого Митрополита Андрея Шептицького, запропонував розвиток інфраструктури парафії на південній Україні.

На завершення Божественної Літургії Владика подякував доповідачам та всім священикам за активну участь у формаційних курсах та привітав д-р Зіновія з іменинами.

Прес-служба Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next