АКТУАЛЬНО

Завершилися реколекції для Одеського і Кримського екзархатів

Четвер, 01 жовтня 2015, 22:06
1 жовтня Молебнем до Пресвятої Богородиці завершилися реколекції для священиків Одеського і Кримського екзархатів та їхніх родин.

Владика Богдан (Дзюрах) у своїй завершальній науці пригадав, що «ми почали реколекції з призадуми над поглядом Ісуса на нас у контексті покликання Матея… Сьогодні закінчуємо реколекції і відчуваємо на собі погляд Богородиці, що відображає доброту, ніжність, любов і милосердя Ісуса». Тому ми на порозі ювілейного року можемо і хочемо поручати самих себе, наші родини, нашу країну, наші парафії і екзархати Одеський та Кримський під її материнську опіку – научав владика-реколектант.

На завершення благословенного часу реколекції владика Михаїл, Екзарх Одеський та адміністратор Кримський, висловив слова подяки владиці Богдану за те, що, незважаючи на свою зайнятість, знайшов час, щоб поділитися кормом духовним та розважити над Божим милосердям разом зі священиками наших екзархатів. Після щедрих побажань та величного многоліття всі учасники зробили пам’ятне фото та попросили владику Богдана приїжджати ще на наступні реколекції.

Прес-служба Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next