АКТУАЛЬНО

Згромадження Воплоченого Слова провело паломництво «За нові покликання»

Середа, 04 жовтня 2017, 13:41
Щороку восени у Зарваниці збираються всі священики, брати, сестри-монахині та парафіяни з різних куточків України, де здійснюють своє служіння члени Чернечої родини Воплоченого Слова. Цьогорічне паломництво мало важливу для Церкви і для Згромадження мету – випросити в Господа нові покликання до богопосвяченого стану життя, за монахів і монахинь.

У суботу, 30 вересня, Зарваниця приймала численних паломників, які з’їхалися з Івано-Франківська, Тернополя, Бурштина, Стрия, Закарпаття, Вінниці і Скадовська. 36 священиків співслужили Святу Літургію, яку очолив преп. о. Теодор Мацапула, настоятель Згромадження Воплоченого Слова в Україні. Семеро священиків, які взяли участь у прощі (родом з Бразилії, Аргентини, Колумбії), зараз здійснюють своє служіння в Росії. Владика Теодор (Мартинюк) від імені Митрополита Василя (Семенюка) привітав усіх священиків і прочан та побажав, щоб усі почувалися «як вдома».

Як кажуть представники Згромадження Воплоченого Слова, вони приїхали в це паломництво, щоб подякувати Богові за всі дари, отримані протягом останнього року, подякувати всім членам «Воплоченого Слова» за їхнє служіння та з’єднатися з цілою Католицькою Церквою, продовжуючи молитовно відзначати Ювілей 100-ліття об’явлення Богородиці у Фатімі, пригадуючи собі слова Марії: «Моліться на вервиці щодня, щоб досягти миру та кінця війни».

У цьому паломництві духовенство і миряни особливо молилися за «робітників» для Христової Церкви, для продовження місії Христа у світі, для проповіді Євангелія кожній людині.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next