АКТУАЛЬНО

«Живе телебачення» і «Живе радіо "Воскресіння"» запрошують на співані реколекції онлайн

Середа, 08 квітня 2020, 14:32
Медійні ресурси УГКЦ 8 і 9 квітня запрошують взяти участь у співаних реколекціях. Духовні науки в прямому ефірі у Фейсбуку і Ютубі проводитиме о. Олексій Саранчук. Початок о 20:00.

Співані реколекції – це духовно-музичний проєкт, започаткований священником і композитором зі Львова о. Русланом Грехом. Реколекційні науки, переплітаючись з духовними піснями, створюють особливу атмосферу для роздумів і переживання Божої присутності. У 2018 і 2019 роках співані реколекції виходили в час Великого посту в спільному ефірі «Живого радіо "Воскресіння"» і радіо «Марія». Духовне слово промовляли о. Микола Стронянський та о. Михайло Нич.

Цього року запрошуємо разом роздумувати і молитися з новим реколектантом – священником Олексієм Саранчуком, відомим також як «отець з гітарою». Отець Олексій є священником Івано-Франківської архиєпархії, нині служить як духівник в Духовно-пасторальному відділі Українського католицького університету. Добре знаний як реколектант і місіонер, автор і виконавець власних пісень.

Взяти участь у Співаних реколекціях можна на офіційних сторінках «Живого телебачення» (посилання https://zhyve.tv) і «Живого радіо "Воскресіння"» (http://reradio.com.ua). А також у Фейсбуку (https://www.facebook.com/radio.voskresinna ) і Ютубі (https://www.youtube.com/playlist?list=PLSLl8EyjdU2h8PcaITkZjl5_JH3gV9HCd )

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next