АКТУАЛЬНО

Трансляції з Патріаршого собору дивляться у Бразилії, Португалії, Білорусі, Росії, Великобританії, Італії...

Вівторок, 06 грудня 2016, 16:01
У нас новий рекорд – 429 одночасних переглядів прямої трансляції Літургії на YouTube! Також нас дивляться у різних куточках світу! Дякуємо всім, хто молиться разом із нами!

Таке повідомлення з’явилося на каналі «Живого ТБ» у Facebook після недільної трансляції 4 грудня 2016 року. Як можна було бачити у коментарях, спільно з учасниками Літургії у Києві молилися у Бразилії, Португалії, Білорусі, Росії, Великобританії, Італії, а також Луганську, Євпаторії та інших містах і селах України.

Як відомо, «Живе телебачення» щонеділі об 11.00 проводить прямі трансляції Божественних Літургій з Патріаршого собору Воскресіння Христового, а також інших храмів УГКЦ. Їх можна переглядати на каналі «Живого ТБ» у мережі YouTube www.youtube.com/user/pressugcc.

Крім того, недільні трансляції можна дивитися на супутниковому телеканалі «Перший UA» та веб-сторінці «5 каналу».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next