АКТУАЛЬНО

«Живе телебачення» отримало пожертв на суму 10 477 грн

Четвер, 15 червня 2017, 10:56
За останні три тижні 17 осіб пожертвували 10 477 грн для потреб «Живого телебачення». Найбільша пожертва – 5 000 грн, а найменша – 30 грн. Команда «Живого телебачення», пам’ятаючи біблійну історію про «вдовину лепту», однаково щиро дякує усім жертводавцям. Кожний ваш внесок визначає розвиток та майбутнє «Живого телебачення»!

«Живе ТБ» 26 травня 2017 року звернулося до усіх людей доброї волі з проханням про підтримку. «Ми маємо багато ідей та великі плани, але для їх втілення ми сьогодні потребуємо підтримки наших глядачів», ‒ йшлося у повідомленні.

Приємно відзначити, що попри те, що прохання про допомогу було оголошено лише один раз, пожертви надходили упродовж усього часу. Остання з них – 14 червня.

«Живе телебачення» – це суспільно-релігійний проект, заснований Патріаршою курією УГКЦ. Сьогодні «Живе ТБ» – це медіа-ресурс, який має багатотисячну аудиторію в інтернеті та ефірний час на загальнонаціональних каналах. Цей медіа-ресурс створює програми, новини, прямі трансляції, документальні фільми.

Можемо сміливо говорити, що на сьогоднішній день голос «Живого ТБ» впевнено звучить в українському медіа-просторі. З кожним роком аудиторія зростає, з’являються нові друзів та партнери: «5 канал», «Zik», «Еспресо», «24 канал», «Телевсесвіт», EWTN, «15 канал» (Червоноград), «ГЛАС» (Одеса), «Ритм» (Рівне).

З 2015 року «Живе» кожної неділі транслює наживо Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового та з інших міст в Україні та за її межами. У 2016 році розпочався проект «Відкрита Церква» – відвертий інтерактивний діалог між Главою Церкви, духовенством, мирянами та глядачами про найрізноманітніші сфери життя.

Вже зараз «Живе ТБ» готується до нового телевізійного сезону, планує оновлення вже існуючих програм, працює над новими проектами.

Отож, якщо вам подобається те, що ми робимо і ви поділяєте наші цінності, ви можете підтримати наше телебачення фінансово, переказавши самостійно визначену суму на веб-сторінці «Живого ТБ» за цим посиланням zhyve.tv/donate. Пожертву можна скласти в гривнях, доларах чи євро. Ваша допомога надійде до Фонду підтримки медіа-ініціатив УГКЦ «Воскресіння».

Кожний ваш внесок визначає розвиток та майбутнє «Живого телебачення»!

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next