АКТУАЛЬНО

«Живе телебачення» потребує вашої підтримки

П'ятниця, 22 травня 2020, 20:20
«Живе телебачення» – це суспільно-релігійний проєкт, заснований Українською Греко-Католицькою Церквою. Сьогодні це масштабний медіаресурс, який має багатотисячну аудиторію в Інтернеті та плідно співпрацює з декількома загальнонаціональними та регіональними телеканалами. Пріоритетними для «Живого ТБ» є прямі трансляції богослужінь, інтерв’ю, програм, документальних фільмів, адже наше гасло: «Наживо на Живому!»

Велика роль «Живого ТБ» у житті Церкви зокрема і суспільства загалом в Україні та за кордоном проявилася під час поширення пандемії коронавірусу та запровадження карантинних заходів у світі. Упродовж декількох тижнів наш медіаресурс надавав (і продовжує це робити) унікальну можливість  численним вірним Церкви і всім зацікавленим особам через онлайн-трансляції брати участь у Божественних Літургіях.

Особливим днем для нашого телебачення було свято Воскресіння Христового. Великодню трансляцію «Живого ТБ» із Патріаршого собору Воскресіння Христового на наших сторінках у соціальних мережах переглянуло понад 500 тисяч осіб. Окрім цього, цю трансляцію ретранслювали одразу декілька загальнонаціональних телеканалів і тут аудиторія «Живого ТБ» уже сягнула кількох мільйонів осіб.

Можемо сміливо говорити, що на сьогодні наш голос впевнено звучить в українському медіапросторі. Із кожним роком наша аудиторія зростає, ми знаходимо нових друзів і партнерів. Нині на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube у нас понад 73 тисячі підписників, а на сторінці «Живого ТБ» у Facebook 64 тисячі підписників і понад 130 тисяч читачів.

Під час карантину, відповідаючи на виклики часу, ми розпочали три нових проєкти: ретрансляцію з власним синхронним перекладом українською мовою наук і молитов Папи Франциска (детальніше), Катехитичну онлайн-школу (детальніше) та програму «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе» (детальніше). Ще два проєкти перебувають на стадії розробки. Крім того, ми маємо ще багато цікавих ідей і планів, які слугуватимуть духовному зростанню наших глядачів.

Проте для продовження нинішніх та реалізації нових проєктів «Живому ТБ» бракує коштів. Пригадуємо, що задум створити цей загальноцерковний медіаресурс народився в 2013 році і був втілений в життя завдяки фінансовій підтримці диякона Петра Токача та його родини. На різних етапах нас підтримували благодійні організації «Церква в потребі», «Реновабіс» та поодинокі жертводавці.

Сьогодні «Живе ТБ» потребує вашої підтримки. Якщо вам подобається те, що ми робимо, і ви поділяєте наші цінності, то можете допомогти нам фінансово, переказавши посильну для вас суму на вебсторінці «Живого ТБ» за цим посиланням zhyve.tv/donate. Пожертву можна скласти в гривнях, доларах чи євро. Ваша допомога надійде до Фонду підтримки медіаініціатив УГКЦ «Воскресіння».

Кожний ваш внесок подарує майбутнє «Живому телебаченню»!

 

Команда «Живого ТБ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next