АКТУАЛЬНО

«Живе телебачення» презентує свою нову веб-сторінку

Неділя, 21 лютого 2016, 20:56
«Живе телебачення», зважаючи на побажання своїх глядачів, створило свою нову веб-сторінку. Під час розробки було враховано сучасні тенденції подібних сайтів. Тому все зроблено з простим дизайном, не перевантаженим різними графічними вигадками. Проте сайт швидкий, функціональний і легкий в користуванні. Він, звісно, адаптований під усі можливі ґаджети.

Розповів про нову веб-сторінку zhyve.tv Павло Казанцев, керівник «Живого.ТБ». При цьому він зазначив, що розробили сайт українські фахівці компанії CawasLtd.

«Сайт розробили згідно із попередньо домовленими термінами і дуже професійно», – сказав про новинку о. Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ. Він додав, що це не останній спільний проект, адже уже найближчим часом стане доступною інтерактивна карта УГКЦ.

Нова веб-сторінка «Живого телебачення» має чотири основних розділи: Трансляції, Проекти, Новини та Відео партнерів. Крім того, є стрічка з анонсами майбутніх подій, а також створені різні інструменти для зручного користування сайтом та щоб не пропустити чогось важливого.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next