АКТУАЛЬНО

«Живе.ТБ» кожного дня 2014 року презентуватиме цитати з творів митрополита Андрея (Шептицького)

Понеділок, 03 лютого 2014, 14:31
«Живе.ТБ» ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня впродовж року з'являтимуться думки та висловлювання митрополита Андрея (Шептицького). Автором ідеї є Блаженніший Любомир (Гузар).

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою якраз у переддень Нового року у Львові вийшла книга – календар для роздумів. У ній містяться цитати з текстів, які писав митрополит Андрей про важливі події в житті Церкви та України. Сьогодні відомі 212 послань митрополита, написані від 1899 до 1944 років.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів. На думку Блаженнішого Любомира, такий проект спонукатиме людей до читання творів митрополита Андрея, які є великим скарбом християнської мудрості.

1 лютого присвячене навчанню дітей молитви, 2 лютого акцент зроблено на важливості молитви в житті людини, а 3 лютого говориться про найсвятіше місце в храмі. Робота над проектом триває.

Довідка

2014 і 2015 – ювілейні роки митрополита Андрея. Цього року 1 листопада виповниться 70 років від дня відходу його у вічність. 29 липня 2015 – 150 років від дня народження графа, митрополита Шептицького, який понад сорок років очолював Українську Греко-Католицьку Церкву.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next