АКТУАЛЬНО

«Живе.ТБ» пропонує переглянути прямі трансляції богослужінь Великого четверга

Четвер, 17 квітня 2014, 00:22
У Великий четвер з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві «Живе.ТБ» у прямому ефірі транслюватиме ранкові й вечірні богослужіння.

О 9.00 розпочнеться трансляція Вечірні з Літургією Василія Великого, а відтак Чину умивання ніг дванадцятьом священикам. Під час Літургії Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, освятить антимінси та миро. Трансляцію можна переглянути за цим посиланням: www.youtube.com/watch?v=Ay0Z0Pvilxk.

Увечері, о 18.00, з головного собору УГКЦ розпочнеться трансляція Утрені страстей – особливого богослужіння, яке служиться тільки один раз на рік. Посилання для перегляду трансляції: www.youtube.com/watch?v=yPxoEXjQeCA.

Після завершення трансляцій відео буде збережено на нашому каналі у соціальній мережі you.tube: www.youtube.com/user/pressugcc.

Якщо не виникне ніяких технічних проблем, то «Живе.ТБ» буде транслювати богослужіння Страсного тижня і в інші дні. Зокрема, у п’ятницю Велику вечірню з виставленням Плащаниці та Єрусалимську Утреню. Крім того, нічні богослужіння у день Великодня. Про це ми повідомимо додатково.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next