АКТУАЛЬНО

Журнал «Cлово» запрошує до діалогу

Вівторок, 17 грудня 2013, 14:27
У суботу, 14 грудня, в Івано-Франківську в рамках Всеукраїнського фестивалю духовної літератури «Книги від святого Миколая» відбулася презентація християнського журналу «Слово», у якій взяло участь близько 60 осіб. Серед передплатників журналу було розіграно призи. Головний приз — сертифікат на безкоштовну паломницьку поїздку до паломницьких місць Європи виграв передплатник із села Старі Бородчани Івано-Франківської області. Організатори акції — видавництво «Апостол» та Паломницький центр Матері Божої Неустанної Помочі.

Отець Роман Терлецький, церковний опікун і богословський редактор журналу, представляючи видання, сказав: «У біблійному розумінні Слово не є просто носієм інформації. Воно є одночасно дією, є дієсловом. Також Євангеліє називає Словом Ісуса Христа. Журнал є місцем зустрічі: між Богом, який є Словом, і людиною, яка слухає Його. Місцем зустрічі між нами, тими, які творимо його, і нашими читачами».

«Журнал «Слово» — це не просто 40 сторінок тексту і образу, але й конкретні люди, які його творять, вкладаючи у нього частинку свого серця, часу, таланту, своєї любові. Таким заходом ми прагнемо познайомити наших читачів з редакційною колегією журналу, побудувати діалог»,— розповіла головний редактор журналу Уляна Андрусів.

Тож своїми враженнями від роботи над часописом поділилися заступник головного редактора Уляна Коржик, літературний редактор Алла Давиденка, журналіст і коректор Ліліана Лавренюк та дизайнер Марія Марчук. Усі зійшлися на одному: праця над журналом – це творчість, пошук і молитва.

Сертифікат переможця розіграшу подорожі вручила представниця Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі — Галина Юсип. Вона зазначила: «Нам дуже подобається журнал і наповненням, і дизайном, і підбором тем. Тому вже вдруге пропонуємо розіграш безкоштовної паломницької поїздки серед передплатників часопису, прагнучи таким чином звернути увагу на це перспективне та якісне християнське видання».

Нагадуємо, всеукраїнський християнський журнал «Слово» вже два роки виходить у видавництві «Апостол» з благословення владики Володимира (Війтишина), Архиєпископа та Митрополита Івано-Франківського. Із 2013 року відкрита передплата на нього.

Мета журналу — пропагувати євангельські цінності, розповідати про історію Церкви та людей віри, які її творили, нести читачам Добру Новину, представляючи погляд Церкви на складні проблеми сьогодення свіжим сучасним стилем, у повноколірній графіці та інноваційному форматі.

www.apostol.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next