АКТУАЛЬНО

З’їзд молоді в рамках форуму: “Бог багатий милосердям”

Середа, 15 червня 2016, 15:09
Молодь Коломийсько-Чернівецької єпархії взяла участь у форумі “Бог багатий милосердям”, що відбувся в с. Товмачик 13-14 червня.

Розпочався з’їзд молоді Архиєрейською Літургією, яку очолив владика Василь (Івасюк). У своїй проповіді архиєрей наголосив: “Молоді люди – наше майбутнє, завдяки ним ми відродимо Церкву”. Надіємося, що цей з’їзд стане молодіжною традицією та поштовхом до нових звершень.

Усі присутні отримали благословення та були покроплені освяченою водою. Також молоді люди мали змогу зробити спільне фото з єпископом. 

Продовженням форуму стали ігри та банси, які проводила молодь сіл Рунгури та Воскресінців і міста Коломиї.

Також відбулися нічні чування у храмі та духовні настанови парохів. Опісля спільноти, розклавши вогнище, співали українські пісні та ділилися історіями з життя. Закінчився цей день переглядом фільму, метою якого було підказати молоді, як пробачати непрощені помилки, а також підтримувати ближніх. Наступний день розпочався із Божественної Літургії та молитви за Україну.

Пізніше грали ігри та прославляли Бога у пісні. На завершення провели спільну молитву й пустили “іскру любові”.

Прес-служба Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next