АКТУАЛЬНО

«Зцілення ран минулого – єдиний шлях до надії на майбутнє», - Папа Франциск

Понеділок, 10 лютого 2014, 14:28
Зцілювати рани минулого та співпрацювати з вчорашнім ворогом в будуванні завтрашнього дня не є легко, але це єдина дорога в майбутнє миру та розвитку. На це звернув увагу Папа Франциск, зустрічаючись із шрі-ланкійськими паломниками, представниками емігрантських спільнот Італії, які в суботу, 8 лютого 2014 року, здійснили прощу до Рима, щоб віддати шану Пресвятій Богородиці з нагоди 75-ї річниці посвячення їй своєї батьківщини.

«Вашу батьківщину називають Перлиною Індійського океану через її природну красу та форму. Як відомо, перлина формується сльозами устриці. На жаль, останніми роками чимало сліз пролилося внаслідок міжусобного конфлікту, що приніс багато жертв та завдав значної матеріальної шкоди. Я знаю, що не легко зцілювати рани та співпрацювати з вчорашнім ворогом, щоб будувати завтрашній день, але це – єдиний шлях, що дає нам надію майбутнього, розвитку та миру», - відзначив Святіший Отець.

На завершення зустрічі Папа запевнив шріланкійців у тому, що молиться за них, випрошуючи в Господа Бога «дарів миру та примирення».

Радіо Ватикану

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next