АКТУАЛЬНО

Зустрічі туру «Діти та молодь – майбутнє України» відбулися в Ковелі та Дубні

Четвер, 04 лютого 2016, 13:52
У рамках Всеукраїнського туру «Діти та молодь – майбутнє України» 1-2 лютого 2016 року до вихованців Ковельської і Дубенської виховних колоній завітав Ростислав Бьоме разом зі священиками-капеланами Луцького екзархату.

Волонтер Ростислав, автор пісні «Revolution Ukraine», неофіційного гімну Євромайдану,   відвідує виховні колонії країни, де утримують неповнолітніх. Головна мета акції – дати підліткам можливість відчути, що вони можуть стати успішними незалежно від їхнього соціального статусу. Тур проходить за підтримки United World Organisation, Пенітенціарного душпастирства УГКЦ та за сприянням Державної пенітенціарної служби України.

Молодий виконавець поділився із засудженими своїм досвідом роботи над мріями і їх реалізацією, виконав декілька пісень та віршів, а також поспілкувався з вихованцями про те, що вони відчувають, які мають мрії і побажання на майбутнє, як досягти мети разом. Ієромонах Михайло Іваняк, ігумен монастиря отців-редемптористів у Ковелі, говорив із вихованцями колонії про те, що в Бога є задум, мрія щодо нашого життя. І ця мрія - щоб ми були щасливі. Лише з Богом можна досягнути щастя!

Під час візиту в Дубенську колонію неповнолітніх артиста супроводжував о. Роман Бобесюк, настоятель храму Вознесіння Господнього м. Дубно.  Діти із захопленням слухали автора гімну і багато хто з них виявив бажання співпрацювати з ним у втіленні мрії преображувати Україну. Цікаво, що дехто з дітей також брав участь у Революції гідності, обстоюючи права народу.

Автор прищеплював юнакам любов до життя, до правди, до миру. Також наголосив, що найважливіше в житті є мрія, на якій потрібно фокусуватися та йти до неї. Коли є мрія, тоді є зміст життя. На закінчення усі разом співали реп про мир і зробили пам’ятне фото.

Мета проекту - допомогти дітям розкрити свій творчий потенціал та дати зрозуміти, що незалежно від походження і соціального статусу, фізичного і психологічного стану, вони можуть бути успішними та жити повноцінним життям в нашому суспільстві.

 

Отець Роман Бобесюк, канцлер Луцького екзархату

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next