АКТУАЛЬНО

Зустріч директорів регіональних представництв Благодійного фонду “Карітас” у Хмельницькому

Четвер, 08 червня 2017, 13:43
Цими днями розпочався Всеукраїнський з’їзд директорів регіональних представництв Благодійних фондів "Карітас". Захід розпочався з урочистого святкування 15 років від заснування "Карітасу-Хмельницький" 6 червня 2017 року та освячення новозбудованого приміщення – Соціального центру для дітей і молоді.

Соціальний центр для дітей та молоді з особливими потребами – це унікальний проект для “Карітасу” із залученням місцевих ресурсів. З’їзд директорів проходитиме з 6 до 8 червня у Готельно-ресторанному комплесі “Собков”. Такі зустрічі відбуваються щоквартально для обговорення нагальних проблем, ділення досвідом, успіхами реалізації проектів і залучення ресурсів.

У зустрічі беруть участь понад 25 представників БФ “Карітас” з усієї України. Також присутні президент Благодійного фонду “Карітас” Андрій Васькович, генеральний секретар Дзвенислава Чайківська, віце-президент Карітасу України о. Андрій Нагірняк, програмний директор Анатолій Козак, менеджер з файндрейзингу Леся Басараб, директор із персоналу Вікторія Сосюра, директор з організаційного розвитку Михайло Кашин.

Захід проходить у формі живого спілкування, обговорення болючих тем, нагальних потреб діяльності фондів.

Програма зустрічі включає в себе доповідь президента Карітасу України Андрія Васьковича на тему “Стратегія програмної діяльності”, доповідь директора з управління персоналом Вікторії Сосюри “Цикл управління персоналом на регіональному рівні”. Також уже розпочатий тренінг “Локальний фандрейзинг – практичні кроки”, який проводить Оксана Тюпа. Крім того, сьогодні ще відбудеться розмова з президентом БФ “Карітас України” Андрієм Васьковичем. На завтра заплановані ще декілька доповідей і підбиття підсумків, які виокремить генеральний секретар Дзвінка Чайківська.

ugcc.km.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next