АКТУАЛЬНО

«Зустріч з Церквою» у парафії Христового Воскресіння у Львові

Середа, 27 грудня 2017, 14:07
На парафії Христового Воскресіння у місті Львові у вівторок, 26 грудня 2017 року, відбулася вже друга «Зустріч з Церквою» – проект, який започаткував у парафії адміністратор отець Сергій Швагла. У рамках проекту у стінах храму збираються вчителі всіх шкіл, що функціонують на території парафії.

Сотрудник храму о. Андрій Березівський зазначив: «Дуже тішить, що на попередній і на сьогоднішній зустрічі були директори всіх цих освітніх закладів… Та й загалом, кількість усіх учасників збільшилася, і це приємно».

Зустріч розпочалася спільним Молебнем до Пресвятої Богородиці. Відтак учасники зустрічі мали нагоду почути своєрідний практичний тренінг від отця Петра Майби, СДБ, заступника голови Патріаршої комісії у справах освіти і виховання УГКЦ, керівника напрямку католицького шкільництва. Отець Петро присвятив свій виступ темі «Основні засади духовності педагога», наголошуючи, що вчитель покликаний бути педагогом життя для своїх вихованців, а не тільки тим, який дає їм певні фахові знання.

Другим етапом зустрічі було духовне слово о. Андрія Березівського про Різдво Христове. Священик доступно спробував пояснити педагогам, що означає для нас, людей XXI століття, Різдво Ісуса Христа, як воно торкається кожного з нас і яка є наша участь у ньому. «Важливо, щоб я пустив Пресвяту родину у своє життя, дозволив увійти їм у моє життя, у моє серце. Адже так часто сьогодні людина своє життя резервує лише для себе, а Богові уділяє хіба стайню», – наголосив проповідник.

Закінчилася «Зустріч з Церквою» спільним фуршетом в трапезній храму.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next