АКТУАЛЬНО

Зустріч духовенства УГКЦ в Аргентині

Вівторок, 06 червня 2017, 14:50
5 червня 2017 року в місті Апостолес (Місіонес, Аргентина) у монастирі отців василіан відбулися збори священиків із владикою Даниїлом (Козлінським), Єпархом єпархії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ в Аргентині.

На зустрічі були підбиті підсумки канонічної візитації з боку Блаженнішого Святослава єпархії Покрови Пресвятої Богородиці в Аргентині та обговорені організаційні питання щодо катехизації, реколекцій, прощ тощо.

На завершення зборів священики на чолі з архиєреєм помолилися в місцевому храмі Панахиду за упокій душ усопших архиєреїв: Блаженнішого Любомира та владики Михаїла. Слід додати, що Панахиди за світлої пам’яті Блаженнішого Любомира та владики Михаїла були відслужені також на кожній українській парафії єпархії Покрови Пресвятої Богородиці в Аргентині.

Прес-служба єпархії Покрови Пресвятої Богородиці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next