АКТУАЛЬНО

Зустріч єпархіальних голів «За тверезість життя» у РЦ «Назарет»

П'ятниця, 25 грудня 2015, 12:01
Унікальні гості завітали сьогодні до "Карітасу" Самбірсько-Дрогобицької єпархії та Реабілітаційного центру для нарко- та алкозалежних осіб "Назарет". Десять священиків, які є головами єпархіальних рухів «За тверезість життя» і працюють у ділянці тверезості, побували в нашому благодійному фонді, а також відвідали РЦ "Назарет".

"Мета поїздки - ознайомитися з реабілітаційним центром, окреслити кроки співпраці, виробити план діяльності на наступний рік.

Майбутній рік буде ювілейним - 10 років руху "За тверезість життя", тому така зустріч є актуальною. Так вважаю о. Руслан П'яста, голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я.

"Карітас готовий брати на стажування людей у "Назарет". Я вірю, що Бог має плани, як допомогти алкозалежним. Ми готові простягти руку допомоги потребуючим людям і охочі до співпраці," - каже о. Ігор Козанкевич, директор БФ "Карітас". Це була не остання зустріч отців, запрошуємо до співпраці.

о. Руслан П'яста

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next