АКТУАЛЬНО

Зустріч мігрантів та їхніх родин у Гошеві

Понеділок, 21 лютого 2011, 12:18
Пасторально-місійний відділ УГКЦ запрошує мігрантів, їхні родини та усіх охочих на чергову щомісячну зустріч, яка відбудеться 26-27 лютого 2011 року в с. Гошеві Долинського району Івано-Франківської області. Захід відбувається з благословенням Владики Йосифа (Міляна), голови Пасторально-місійного відділу УГКЦ (організатор – о. Василь Поточняк).
Пасторально-місійний відділ УГКЦ запрошує мігрантів, їхні родини та усіх охочих на чергову щомісячну зустріч, яка відбудеться 26-27 лютого 2011 року в с. Гошеві Долинського району Івано-Франківської області. Захід відбувається з благословенням Владики Йосифа (Міляна),голови Пасторально-місійного відділу УГКЦ (організатор – о. Василь Поточняк). Організатори просять взяти зі собою лампадки для нічного пішого походу і перекуску.  

Повідомила Іванна Рижан

Програма зустрічі 26 лютого, субота. 20.00 – Молебень до Гошівської Богородиці у парафіяльному (нижньому) храмі Святого Миколая. 20.45 – робоча зустріч мігрантів та їхніх родин у приміщенні сільської школи: знайомство з гостями, робота у групах; запитання духівникові та поради рідним мігрантів. 23.00 – духовний піший похід з лампадками на Ясну гору до храму Преображення Господнього (монастир ЧСВВ).   27 лютого, неділя. Нічні чування під покровом чудотворного образу Гошівської Богородиці. Молитовні чування: розповідь про храм та чудотворний образ Гошівської Богородиці, духовна наука, Ісусова молитва, молитва намірень, можливість приступити до таїнства Покаяння. 04.30 – Божественна Літургія. Хресна дорога. Від'їзд.   Телефони для довідок: 066 453 93 07 – Ігор; 066 181 40 38 – Оля.  
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next