АКТУАЛЬНО

Зустріч вдячності та ділення парафіяльної родини у Славутичі

Понеділок, 28 грудня 2015, 12:13
В останню неділю 2015-го вірні парафії Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ м. Славутич провели зустріч вдячності та ділення парафіяльної родини «Яскраві фрагменти з життя нашої парафії у 2015 році…».

Під час недільної Літургії всі віряни дякували Богові за рік, який завершується, та просили благословення на наступний рік для своїх родин, парафії, міста, Батьківщини.

Після спільної молитви відбулася зустріч-ділення, під час якої переглянули фотографії та короткі відеоролики за минулий рік, з радістю пригадували основні події за горнятком чаю, ділилися спільно пережитими спогадами.

Настоятель парафії о. Юрій Логаза висловив слова подяки всім за активну участь у житті спільноти. Підкреслив важливість зростання спільноти та творення живої парафії, що  покликана презентувати світові зустріч із живим Христом.

о. Юрій Логаза

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next