АКТУАЛЬНО

Звітно-підсумкова зустріч у Дитячо-юнацькому центрі БФ «Карітас-Львів УГКЦ»

П'ятниця, 31 січня 2020, 12:43
28 січня у приміщенні Дитячо-юнацького центру БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. К. Левицького, 111) відбулася звітно-підсумкова зустріч. У ній взяли участь батьки і діти, з якими у центрі проводиться соціально-педагогічна робота.

Всі разом пригадали найкращі моменти 2019 року і ознайомилися з перспективами 2020 року.

Перед присутніми виступив виконавчий директор БФ «Карітас-Львів УГКЦ» п. Степан Кузів, який, зокрема, подякував працівникам проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» за спільну працю, адже діяльність цього львівського осередку визнано МБФ «Карітас України» найкращою з-поміж інших таких осередків в Україні.

Керівник проєкту Сергій Майоров відзначив події, які найбільше всім запам’яталися. Серед цих заходів – велике дитяче свято з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, літній сімейний табір у Карпатах і підлітковий на ранчо «Скарбова гора», акція «Шкільний портфелик», спільно спланована поїздка у Винниківський ліс, навчально-ознайомча зустріч з представниками зі всієї України, низка майстер-класів з кулінарного мистецтва, заходи з організаціями-партнерами тощо. Хвилю емоцій викликало відео, що відтворило всі радісні і пізнавальні миті минулого року. Завершилася зустріч виступом вертепу.

Проєкт «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» – це насамперед безпечне та сприятливе середовище для спілкування, всебічного розвитку та особистісного росту дітей та молоді у Львові.

Під час діяльності проекту акцент ставиться на комплексну соціально-педагогічну, психологічну, консультативну та соціально адаптаційну допомогу, яка складається з широкого кола тем: безпечні умови проживання, особиста гігієна, популяризація здорового способу життя та харчування, здобуття соціальних та комунікативних навичок, фінансова грамотність, професійна орієнтація та допомога з шкільною програмою, адаптацію дітей та молоді у соціальному просторі.

Розкриття перерахованих вище тем відбувається шляхом проведення групових і тренінгових занять, квестів, використання методики «Педагогіки пригод», ігротеки, велосипедних і туристичних мандрівок, екскурсійних та ознайомчих візитів, бесід і презентацій.

У 2019 році послуги отримали 63 особи, серед яких діти, позбавленні батьківського піклування, внутрішньо переміщені особи, багатодітні та малозабезпечені сім’ї.

Пресслужба БФ «Карітас-Львів УГКЦ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next