АКТУАЛЬНО

Зі святом Благовіщення привітали ув'язнених жінок, неповнолітніх і хворих в'язнів

П'ятниця, 08 квітня 2016, 16:30
7 квітня 2016 року капелан о. Костянтин Пантелей і волонтерка Анна Онисько привітали зі святом Благовіщення ув'язнених жінок, хворих, що знаходяться у медичній частині під вартою у Київському слідчому ізоляторі, та в Міжобласній лікарні Бучанської ВК-85.

Напередодні випускники Київської Трьохсвятительської духовної семінарії зустрілися з неповнолітніми в'язнями, щоб розповісти їм про духовний зміст одного з найбільших свят літургійного календаря.

"Нас дуже чекали. В'язні зі зворушенням сприймали пояснення Богословського значення свята Благовіщення, - поділився о. Костянтин, - у Таїнстві Хрещення ми отримали дар Божого усиновлення, що походить від Воплочення Божого Слова. Головне у цих зустрічах і коротких проповідях - підтримати в ув'язнених усе людяне, усе правдиве й зрошувати в них паростки віри."

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next