АКТУАЛЬНО

Іконописна школа «Капеланчики» завершує навчальний семестр

П'ятниця, 01 червня 2018, 12:52
Третього червня 2018 року капелани місії «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії УГКЦ запрошують львів’ян та гостей міста до гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла на освячення робіт учнів іконописної школи «Капеланчики».

З жовтня 2017 року по травень 2018 року щосереди в живописній та іконописній майстерні, яка розташована у приміщенні ліцею «Просвіта» відбувалися заняття з іконопису. Таку Школу організувала місія «Центр опіки сиріт» ЛА УГКЦ для дітей із шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів Львова та дітей парафіян гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла.

Незмінним вчителем і наставником дітей є іконописець Андрій Майовець – випускник іконописної школи Українського католицького університету «Радруж».

Упродовж навчального року дітвора вимальовувала лики святих, а у неділю юні митці представлять свої доробки на суд шанувальників іконописного мистецтва.

Іконописна школа розпочне новий семестр у вересні 2018 року. Стати її учнем та відкрити у собі талант іконописання може кожен.

Західне бюро «Живого ТБ» матеріалами www.sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next