АКТУАЛЬНО

Інститут екуменічних студій УКУ запрошує на Річну сертифікатну програму екуменічних наук

Четвер, 26 липня 2018, 12:03
Інститут екуменічних студій Українського католицького університету запрошує на навчання на дистанційну Річну сертифікатну програму екуменічних наук. Програма може зацікавити тих людей, котрі хочуть поглибити свої знання у християнському вченні, а особливо для тих, кого цікавить питання примирення між християнськими конфесіями, співпраця між ними на служінні суспільству.

Цікавою вона також є для тих, хто працює журналістом, аби мати можливість фахово висвітлювати події релігійного життя України і таким чином розширити спектр своїх компетенцій.

Річна сертифікатна програма екуменічних наук (РСПЕН) – це академічна програма, яка надає богословську екуменічну освіту за допомогою онлайн-навчання. Це таке висвітлення питань богослов’я, історії та екуменізму, яке, з одного боку, закладає добрі академічні знання, а з другого – прищеплює любов до своєї Церкви й водночас сприяє визнанню інших Церков, відкриває дорогу до подолання міжконфесійних поділів і конфліктів через відкритість, співпрацю та дружбу між християнами. РСПЕН створена Інститутом екуменічних студій Українського католицького університету.

Спеціалізації:

  • Глибше про християнство
  • Релігійна журналістика
  • Можливість брати окремі курси

Прийом документів до 1 вересня 2018 року. 

Щоб записатися на програму або вибрати один чи декілька навчальних курсів, надішліть  на електронну пошту [email protected] таке:

  • заповнену анкету встановленого зразка (див. нижче);
  • офіційну виписку оцінок з інституції, де ви навчаєтеся/ навчалися;
  • фото (електронний варіант);
  • ксерокопію паспорта та ідентифікаційного номеру (електронний варіант);

Після закінчення Програми студенти отримують:

Сертифікат екуменічних наук, виданий Українським католицьким університетом

www.dmpen.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next