АКТУАЛЬНО

Інститут християнського лідерства відкриває новий навчальний 2019-2020 рік

Четвер, 05 вересня 2019, 10:30
14-15 вересня відвідати "Конференцію для чоловіків" (14 вересня) та формаційний семінар на тему "Харизми та служіння ними у Католицькій Церкві" (15 вересня), які проводитиме Дональд Тарбіт, католицький мирянський лідер і місіонер зі США, який вже більше ніж 45 років координує католицьку харизматичну молитовну групу "Люди Божої любові".

Він стояв біля витоків католицького харизматичного руху і має величезний досвід служіння харизмами.

Дональд Тарбіт є засновником і директором Міжнародного служіння для чоловіків святого Йосипа. Він регулярно проводить місії у всьому світі, а в 2013 році він та його дружина Пет отримали нагороду «Світло народів» за Служіння нової євангелізації від Томаса Тобіна, єпископа Провіденсу.

*Інститут християнського лідерства - це середовище формації зрілих християнських лідерів, готових зайняти активну позицію в Церкві і суспільстві, нести Христа і Його цінності у всі сфери людського життя, словами і вчинками свідчити про Бога та з любов'ю служити іншим.

14 вересня (субота) відбудеться Конференція для чоловіків: з 10.00 до 19.00.
15 вересня (неділя) - семінар "Харизми та служіння ними у Католицькій Церкві": з 13.00 до 21.00. Літургії у програмі семінару не передбачено, тому візьміть участь у ній до початку семінару.

Місце проведення: актовий зал цокольного приміщення храму Святих Володимира і Ольги УГКЦ (м. Львів, вул. Симоненка, 5а).

Пожертва за семінар:
Один день - 100 грн
Два дні - 150 грн
У вартість входить: кава-перерви та організаційні витрати.
*Буде велика обідня перерва, тому можете взяти з собою їжу, або придбати обід у християнському кафе "Витанія", яке є поблизу місця проведення семінару.

Для реєстрації необхідно:
1) Заповнити анкету тут.
2) Внести повну вартість пожертви за семінар на картку 5168 7556 3310 3490 (UAH) – Андрушків Андрій Юрійович;
або оплатити готівкою в крамничці "Назарет" (вул. Театральна,12, біля Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла);
3) Написати повідомлення про оплату (ПІБ за кого оплачено та точні дата і час оплати) на електронну скриньку - [email protected]

Пресслужба Інституту християнського лідерства

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next