АКТУАЛЬНО

Італійський переклад книги «Йосиф Сліпий. Спомини» презентуватимуть у Римі

Вівторок, 20 листопада 2018, 10:52
У середу, 21 листопада 2018 року, у приміщенні “Centro Il Messaggio dell'Icona” (Borgo Pio 141 – 00193 Рим, Італія) відбудеться презентація італійського перекладу книжки «Йосиф Сліпий. Спомини» - Josyf Slipyj, Memorie – A cura di Iwan Dacko, Alberto Di Chio, Luciana Mirri – Roma – Leopoli 2018. Початок 16:30.

Організовує презентацію Інститут екуменічних студій Українського католицького університету.   

Ця книга покликана ознайомити італомовну аудиторію не тільки з постаттю і життєвим шляхом патріарха Йосифа Сліпого, а й допомогти відкрити для себе історію самої Української Греко-Католицької Церкви. Період його життя між 1945 і 1963 роками є найменш знаним, оскільки Блаженніший Йосиф не любив розповідати про своє ув’язнення. Видавці надіються, що таким чином читач краще зрозуміє, чому українські греко-католики вважають його ісповідником віри в Христа і захисником існування своєї Церкви в надзвичайно складний історичний період.

Зазначимо, що в Україні книжку публікували у трьох редакціях, італійською мовою вона побачила світ уперше. Незадовго має вийти також англійське видання цих Споминів.

Прес-служба Інституту екуменічних студій УКУ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next