АКТУАЛЬНО

Італійські медики обстежили дітей з особливими потребами в Бучацькій єпархії

Середа, 13 вересня 2017, 11:25
У «Домі милосердя» при Бучацькій єпархії УГКЦ відбулося дводенне місійне служіння лікарів з Італії м. Модена – нейрохірурга п. Франческа та невропатолога п. Луки, що прибули в Україну для фахового обстеження, лікування та подальшої співпраці й реабілітації дітей з особливими потребами.

Тісно співпрацюючи з громадською організацією «Добрі люди Буковини» м. Кіцманя Чернівецької області, досвідчені лікарі виявили велику турботу та милосердя і до благодійної організації «Дому милосердя». Так, за один день обстеження, медичний огляд пройшли понад 50 дітей центру з різних куточків району та області.

Також відбулася зустріч європейських медиків із головою Чортківської центральної районної лікарні Чортківським Р. В., головою міста Шматьком В. П. та заступником голови міста Тимофієм Р. В., на котрій було погоджено всі подальші плани співпраці закордонних фахівців з медичними працівниками Чортківщини.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.buchacheparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next