АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого оголошує початок вступної кампанії

П'ятниця, 03 липня 2020, 12:06
З першого серпня розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників, а з тринадцятого серпня абітурієнти можуть подавати документи для вступу в Івано-Франківську академію Івана Золотоустого.

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого запрошує на навчання за спеціальністю 041 – «Богослов’я» за денною та заочною формами навчання.  Міністерство освіти і науки України видало академії ліцензію на право здійснювати підготовку фахівців відповідно до державних стандартів України в галузі «Богослов'я» за освітніми ступенями бакалавра і магістра.

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого – навчальний і науковий заклад, який дає освіту з теології європейського зразка. Більшість викладачів академії мають закордонну освіту, а випускники – отримують право працювати не тільки у школах, але й ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, дослідницьких і наукових структурах, органах влади, ЗМІ, релігійних організаціях тощо.

Щоб вступити на перший курс для здобуття ступеня бакалавра і магістра варто пройти реєстрацію в особистому електронному кабінеті вступника (з 1 серпня), а також подати документи для прийому на навчання.

Довідково:

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого заснована 10 травня 2018 року відповідно до наказу архиєпископа і митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина.

Академія створена за зразком класичних католицьких університетів .

Навчальний заклад проводить підготовку бакалаврів і магістрів, які отримують українські державні дипломи про вищу освіту.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next