АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого оголошує продовження вступної кампанії

Середа, 08 вересня 2021, 13:05
Протягом вересня 2021 року триває друга сесія вступної кампанії, оскільки Міністерство освіти і науки України збільшило кількість ліцензованих місць для вступу в Івано-Франківську академію Івана Золотоустого.

До 15 вересня 2021 року триває прийом документів для навчання на бакалавраті, а до 24 вересня 2021 триває прийом документів для навчання на магістратурі. Івано-Франківська академія Івана Золотоустого запрошує на навчання за спеціальністю 041 – «Богослов’я» за денною та заочною формами навчання.  Міністерство освіти і науки України видало Академії Ліцензію на право здійснювати підготовку фахівців відповідно до державних стандартів України в галузі "Богослов'я" за освітніми ступенями бакалавра і магістра.

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого – навчальний і науковий заклад, який дає освіту з теології європейського зразка. Більшість викладачів Академії мають закордонну освіту, а випускники – отримують право працювати не тільки у школах, але й ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, дослідницьких і наукових структурах, органах влади, ЗМІ, релігійних організаціях тощо.

Щоб вступити на перший курс для здобуття ступеня бакалавра і магістра, слід зареєструватися в особистому електронному кабінеті вступника, а також подати документи для прийому на навчання.

Адреса Академії: місто Івано-Франківськ, вулиця Софрона Мудрого, 22 (колишня Гарбарська)

Контактні номери телефону: 0684103226, 0506731062

ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next