АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська архиєпархія надала батальйону "Айдар" сучасну систему комп’ютерного забезпечення

Четвер, 05 лютого 2015, 18:03
Зважаючи на велику потребу українського війська, відбулася передача чергової допомоги в зону АТО. Ця матеріальна допомога була надана батальйону "Айдар". Цього разу бійці отримали сучасні системи комп’ютерного забезпечення, які занесені в планшетний персональний комп’ютер.

Усі придбані речі були вручені економічним відділом Архиєпархіального управління. З благословенням владики Володимира (Війтишина), Архиєпископа та Митрополита Івано-Франківського, передачу здійснив о. Віталій Максимів - помічник економа.

За допомогою цих систем військові зможуть краще орієнтуватися в місцевості та читати електронні карти. Таке обладнання передано до Новояворівського навчального полігону. Технічні засоби будуть корисні та потрібні військовому підрозділу на Сході України для збереження цілісності нашої країни, повідомляє Андрій Павлів для прес-служби Івано-Франківської архиєпархії.

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next