АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська архиєпархія надала чергову допомогу батальйону «Айдар»

Вівторок, 25 листопада 2014, 10:40
З благословення Архиєпископа та Митрополита Івано-Франківського Володимира (Війтишина) батальйону "Айдар" від Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ за сприяння і підтримки її економічного відділу надано чергову допомогу.

Бійці отримали спеціальні планшети з прошивкою для орієнтування в місцевості, інтернет-роутери, гарнітуру BLUETOOTH та проплачені послуги зв’язку на шість місяців від Інтертелекому. Як стверджує економ архиєпархії прот. Михайло Клапків, такі технічні засоби допомогли вийти з так званого Іловайського котла тим бійцям, котрі мали їх в користуванні. Тому ця ініціатива і її реалізація є важливою для військових у зоні АТО.

Також було придбано повних шість комплектів якісного зимового одягу, виготовленого в США (берци, костюми, куртки, термобілизна, термошкарпетки, шапки, флісові рукавиці).

Після закупівлі ці речі були вручені одному з бійців батальйону "Айдар", котрий найближчим часом має повернутися в зону бойових дій для захисту нашої Батьківщини.

Наступну роботу, яку планує виконати архиєпархія, - це ремонт інструментальної системи посадки літаків ПРМГ-5 та закупівля зимового одягу для бійців 8-го окремого полку спеціального призначення, повідомив для прес-служби архиєпархії ієрей Віталій Максимів, помічник економа.

Пригадуємо, що це вже не перше сприяння в наданні допомоги від Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ українським військовим в зоні АТО.

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next