АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська архиєпархія передала до Краматорська карету швидкої допомоги

Понеділок, 02 травня 2022, 11:26
Автомобіль освятив та передав українським захисникам митрополит Володимир Війтишин.

У неділю, 1 травня, архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин освятив автомобіль швидкої допомоги. Карета вже вирушила на передову, зокрема до міста Краматорська.

Швидку допомогу отримали завдяки старанням громад УГКЦ Апостольського екзархату українців у Італії: Форлі, Фаенца, Чезена та Імола, а також римо-католицької дієцезії Форлі-Бертіноро. Душпастир о. Василь Романюк самостійно пригнав авто марки Fiat до Загонів. Звідти його забрали представники Антикризового координаційного центру Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

«Такий автомобіль нам справді необхідний. Іде війна, яка неминуче має жертви: це і наші воїни, і мирне населення. Тому така карета допомоги, яка є досить швидкою та витривалою, зможе допомогти нам врятувати не одне життя», – запевняє військовослужбовець ЗСУ Петро, який приїхав, щоб прийняти автомобіль та доставити його на передову.

Відтак митрополит Володимир подякував усім волонтерам, які передали та доставили карету швидкої допомоги в Україну, а також поблагословив наших захисників, поручаючи їх заступництву Пречистої Діви Марії.

Бажаємо, щоб цей автомобіль справді допоміг врятувати не одне людське життя та віримо, що з Божою допомогою наші захисники переможуть у цій війні та вже скоро запанує мир у нашій Батьківщині-Україні!

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next