АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська архиєпархія запрошує на всеміську Хресну дорогу в режимі онлайн

Четвер, 15 квітня 2021, 13:05
У цьому році Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ відновлює свою давню традицію – проведення всеміської молитви Хресної дороги. Після річної перерви у зв’язку з поширенням пандемії коронавірусу Хресна дорога відбудеться 18 квітня о 15:00 винятково в онлайн-режимі.

Головним наміром молитви стане прохання до Господа про подолання пандемії COVID-19 та за здоров’я всіх хворих і медичних працівників. 

Відчуваючи пастирську відповідальність за Божий народ, 18 квітня о 15:00 відбудеться Хресна дорога в онлайн-режимі. Цього року івано-франківці жертвуватимуть Хресну дорогу за припинення війни в Україні, подолання пандемії коронавірусу та згадаємо 75-ту річницю трагічних подій псевдособору.

Уже не один рік доброю традицією в часі Великого посту була молитовна хода вулицями Івано-Франківська, ведена Хресним переможним знаменням. Щороку Хресна дорога збирала щораз більше охочих спільно помолитися до Господа у своїх наміреннях.

Цьогоріч усі охочі зможуть єднатися в молитві в сімейному колі з власних домівок. Очолить молитву архиєпископ і митрополит Володимир Війтишин.

Оскільки ми живемо в період суцільних криз – війни, пандемії, паводків, тематика буде присвячена тому, щоб люди звертали увагу на свого ближнього та були готові прийти на допомогу один одному.

Хресна дорога транслюватиметься в ефірі місцевих телеканалів, а також на інтернет-ресурсах Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ:

Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCnjHh9SQNRLGG9nwJQ9lteA

Facebook - https://www.facebook.com/ugccif

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next