АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська Мальтійська служба допомагає найбільш незахищеним

П'ятниця, 27 березня 2020, 13:17
Мальтійська служба допомоги в Івано-Франківську майже тридцять років опікується тими, для кого залишатися вдома є не тимчасовим явищем, а способом життя. Ці люди ізольовані через вік, хвороби, прикутість до ліжка. Саме в цей час, час карантину, поширення COVID-19, особливо небезпечного для людей похилого віку, так важливо підтримати старших та найбільш потребуючих людей, які залишились сам на сам зі страшною загрозою.

Мальтійці готують набори продуктів, засобів гігієни та речей першої необхідності, які передаватимуть стареньким та потребуючим, яким так важлива ця допомога.

Така ситуація вимагає збільшення фінансових витрат. Окрім того, зросла кількість осіб, що звертаються по допомогу, і їм не можуть відмовити. «Адже в умовах загрози пандемії та загальної економічної скрути найбільш незахищені з поміж нас робляться фактично приреченими», - кажуть представники Мальтійської служби і просять долучатися до допомоги тим, про яких нема кому подбати, застерігаючи водночас дотримуватися усіх санітарних вимог.

Телефон для контакту: +38 050 338 2333

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.malteser.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next