АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська парафія Cвятих Кирила і Методія запрошує на храмове свято в режимі онлайн

П'ятниця, 22 травня 2020, 10:48
У неділю, 24 травня, Церква буде згадувати пам’ять святих Кирила і Методія – учителів слов’янських. Це свято по-особливому вшановують в однойменній парафії, що в Івано-Франківську, під опікою Згромадження Воплоченого Слова, адже це їхній престольний празник.

У рамках відзначення храмового свята в парафії Святих Кирила і Методія відбудеться низка заходів, на які громада запрошує долучатися всіх охочих в режимі онлайн.

Сьогодні, 21 травня, у день Святого Людовіка М. Гриньон з Монтфорту з нагоди посвяти Діві Марії – триває другий день підготування до свята. О18.00 розпочнеться Божественна Літургія, о 19.00 – Молебень до Богородиці, о 19.30 – конференція  «Обіт рабства Богородиці та посвята Діві Марії», яку проведе с. Марія Гошівська. Завершиться сьогоднішнє святкування концертом духовної пісні.

Усі трансляції будуть проводитися на: Ютуб-каналі парафії  - https://www.youtube.com/channel/UCz0j4soYp3KcKE-AJH20sTQ та Фейсбук-сторінці - https://www.facebook.com/JosafatBoyko1979

Подальша програма приготування така:

П’ятниця, 22 травня

День з нагоди Всесвітнього року Біблії:

18.00 – Божественна Літургія за жертводавців

19.00 – Молебень до Богородиці

19.30 – Конференція (30 хв) «П’ять причин, чому християнам потрібно читати Святе Письмо» (Доповідач - о. Юрій Щурко)

20.00 – Концерт духовної Марійської пісні (15 хв)

Субота, 23 травня

День Святих Рівноапостольних Кирила і Методія

09.00 – Божественна Літургія за всіх померлих парафіян. Панахида

18.00 – Урочиста  Вечірня

19.00 – Молебень до Богородиці

19.30 – Конференція (30 хв) «Святі рівноапостольні Кирило і Методій – апостоли слов’ян»  (Доповідач - Олег Жерноклеєв)

20.00 – Концерт духовної Марійської пісні (15 хв)

Неділя, 24 травня ХРАМОВИЙ ПРАЗНИК

9.00 – Утреня

10.00 – Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить секретар Синоду Єпископів УГКЦ владика Богдан Дзюрах – (трансляція на телеканалі «Галичина»).

Окім того, кожен охочий також зможе послухати щоденні роздуми о. Йосафата Бойка, ВС, про папу Івана Павла ІІ з нагоди сторіччя від дня народження святого.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next