АКТУАЛЬНО

Івано-Франківські «Матері в молитві» роздумували про покору

Понеділок, 24 березня 2014, 06:42
Понад 200 матерів зібралося на великопісний день духовної віднови в монастирському храмі Святих Кирила і Методія в Крихівцях (Івано-Франківську). Це вже другий рік поспіль слугині спільнот «Матері в молитві» збираються в цьому місці для спільної молитви і розважання.

Цьогорічна духовна зустріч пройшла на тему «Богородиця - Мати – покірна слугиня». Духовні науки протягом дня давав о. Йосафат Бойко ВС і вони стосувалися теми покори. Проповідник поставив собі за завдання довести до серця «слугинь» необхідність жити покрою, бо Бог «гордим противиться, а покірним дає благодать». Покора в словах та ділах, у ставленні до ближніх, а також здатність прощати – це були теми розважань.

Свята Літургія, звичайно, сповіді і духовні розмови, приватні молитви – це все сприяло якнайкращому переживанню цього молитовного дня. До того всього учасниці мали нагоду побачити фільм про об’явлення Богородиці та чудотворне французьке містечко Люрд, а також особисто поспілкуватися з проповідником.

Зустріч завершилася спілкуванням зі священиком: о. Йосафат відповідав на численні запитання учасників реколекцій.

Прес-центр парафії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next