АКТУАЛЬНО

Івано-франківські священники пройшли черговий тренінг в Інституті постійної формації

Вівторок, 28 травня 2019, 14:01
27 травня 2019 року продовжилося навчання в Інституті постійної формації Івано-Франківської архиєпархії.

На черговій зустрічі в Інституті йшлося про «Започаткування та ведення Біблійних груп та проведення практичного курсу з молитовного читання Святого Письма Lectio Divina у парафіях». Таку тему організатори вибрали, звертаючи увагу на проголошені резолюції Патріаршого Собору'2015 в Івано-Франківську, а також впровадження Стратегії розвитку УГКЦ 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом». 

Отець Захар Михасюта представив практичні рекомендації щодо популяризації читання Святого Письма, особливо заохочуючи на практиці молитовного читання Слова Божого в родинному колі. 

Навчання в Інституті постійної формації в Івано-Франківську для духовенства архиєпархії при Івано-Франківському богословському університеті триває уже протягом шести років. На цей інститут покладений обов’язок постійно оживляти знання у священників Івано-Франківської архиєпархії.

Програма закладу передбачає поглиблення знань священнослужителів sз морального богослов'я, гомілетики, біоетики, подружнього права, сповідництва, місіології, Cтратегії розвитку УГКЦ'2020, способів сучасного душпастирювання та знайомство із сучасними викликами, які стоять перед Українською Греко-Католицькою Церквою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next