АКТУАЛЬНО

Іванофранківців запрошують на онлайн-молитву вервиці з нагоди Дня матері

П'ятниця, 07 травня 2021, 16:33
Особливістю цьогорічної молитви стануть розважання, які читатимуть матері героїв, котрі загинули під час війни на Сході України.

У другу неділю травня в архикатедральному і митрополичому соборі Воскресіння Христового в Івано-Франківську відбудеться молитва на вервиці, яку очолить митрополит Володимир Війтишин. Головним наміром молитви стане прохання до Господа за матерів, а також за мешканців Івано-Франківська, які святкують триста п’ятдесят дев’яту річницю з дня заснування міста.

Молитовні розважання розпочнуться о 15.00 в режимі онлайн, тож всі охочі зможуть спільно єднатися в молитві.

«Ще здавна травень асоціюється в нашому народі з Пречистою Дівою Марією. У цей період року ми маємо давню практику, коли в наших храмах, при гротах, каплицях і придорожніх скульптурах Богородиці славимо Діву Марію та просимо Її материнського заступництва», – каже митрополит Володимир.

У молитві на вервиці візьмуть участь учні Католицького ліцею святого Василія Великого, які на кожному «зернятку» промовлятимуть «Богородице Діво». Співом молитву супроводжуватиме квінтет «ADORO».

Молитва вервиці транслюватиметься на інтернет-ресурсах Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ:

Фейсбук: https://www.facebook.com/ugccif

Ютуб: https://www.youtube.com/channel/UCnjHh9SQNRLGG9nwJQ9lteA

Запрошуємо єднатися у спільній молитві.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next