АКТУАЛЬНО

Із колядками і вертепом у Франківську пройшла Різдвяна хода

Понеділок, 15 січня 2018, 12:45
Урочистою ходою з колядками в середмісті стартував черговий день різдвяного фестивалю «Коляда на Мазлях» в Івано-Франківську.

Кілька сотень франківців із вертепом і колядками пройшли вулицею Незалежності до Вічевого майдану, де розпочалося святкове дійство, інформує Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ з посиланням на Бліц-Інфо.

Опісля містян зі святом Різдва привітав настоятель монастиря отців василіан, що на Майзлях, прп. о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, та  очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

«Коляда - це те, що об'єднує нашу країну у цей важкий для неї час. Нехай коляда лунає над усією Україною, а в Франківськ лунає найголосніше. Прославляймо разом народження нашого Господа», - звернувся міський голова.

Після ходи на Вічевому майдані розпочався фінальний концерт у рамках різдвяного фестивалю «Коляда на Майзлях». Свої колядки для присутніх на майдані подарували і гості з інших міст, зокрема Києва.

У цей день мешканці Івано-Франківська та гості також мали нагоду колядувати разом з Піккардійською терцією. 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next