АКТУАЛЬНО

Із Пасхальними святами завершилася акція «Великодній виграш»

Понеділок, 24 квітня 2017, 13:46
Завершилася щорічна традиційна акція «Великодній виграш», ініційована Благодійним фондом «Карітас СДЄ УГКЦ». Кожен, хто долучився і придбав лотерейний квиток, не лише виграв цінний приз, а й допоміг соціально-незахищеним дітям.

 У Провідну неділю о 13:00 було проведено розіграш призів серед усіх учасників акції у Народному домі імені І.Франка. Для дітей була створена розважальна програма, де учасники відгадували загадки, демонстрували різноманітні таланти, кожен охочий міг вибрати щасливий номер із лотерейного барабану. Дякуємо працівникам організації,  волонтерам із Бельгії (які перебувають у Карітасі близько двох місяців), які допомогли провести професійно благодійний захід.

Нагадаємо, акція проводилася шляхом розповсюдження квитків у навчальних закладах та церковних громадах Самбірсько-Дрогобицької єпархії від початку Великого посту. Тим, хто не отримав своїх призів, – звертатися у БФ «Карітас» м.Дрогобич, вул. Чорновола, 4. 

Уляна Яжик
Прес-служба БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next