АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ у Брадфорді: «Християнська солідарність збудувала нашу Церкву у Великій Британії»

Неділя, 22 жовтня 2017, 19:58
У суботу, 21 жовтня 2017 року, Блаженніший Святослав з нагоди 60-річчя єпархії Пресвятої родини у Великобританії здійснив душпастирський візит до храму Пресвятої Тройці і Почаївської Матері Божої в Брадфорді. Парафіяльний священик Ярослав Рій разом із представниками місцевої спільноти та вірними із сусідніх місійних станиць привітали Главу УГКЦ традиційними хлібом і сіллю, а діти з Української суботньої школи прочитали вірші на його честь.
Зображення 1 / 10 Використовуйте клавіші для перегляду

Із Блаженнішим Святославом Божественну Літургію співслужили владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, владика Гліб (Лончина), Єпарх єпархії Пресвятої родини для українців греко-католиків у Великобританії, та священики УГКЦ.

У своїй проповіді Предстоятель УГКЦ підкреслив роль Церкви в житті іммігрантів, які прибули до Великобританії після війни, і пригадав, як Церква допомагала їм і зціляла їхні рани. Турбота і щедрість, виявлені одні одним, були основою їхньої спільноти і повинні слугувати прикладом для майбутніх поколінь.

Після Божественної Літургії в Українському народному клубі відбувся прийом на честь другого візиту Його Блаженства до Брадфорда. Перший візит відбувся у 2011 році.

За детальнішою інформацією стосовно відзначення 60-річчя єпархії УГКЦ у Великобританії просимо звертатись до:

Мирослава Матвіївська
Моб.: +44 (0)7595 896 781
e-mail: [email protected]   

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next