АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав відвідав громаду УГКЦ у Білій Церкві

Четвер, 09 січня 2014, 18:27
9 січня, у день Святого первомученика і архидиякона Стефана, Блаженніший Святослав (Шевчук) уперше відвідав громаду Різдва ГНІХ, що у Білій Церкві на Київщині.
Зображення 1 / 16 Використовуйте клавіші для перегляду

Глава Церви очолив Архиєрейську Божественну Літургію в одному з приміщень місцевого Будинку побуту, оскільки парафіяльна спільнота ще не має храму. «Ваша радість сьогодні стала радістю всієї Церкви», – зауважив Отець і Глава УГКЦ під час проповіді, вітаючи парафіян з ювілеєм.

Наприкінці Богослужіння о. Ігор Гріщенко, адміністратор парафії Різдва ГНІХ у Білій Церкві, подарував на згадку Главі Церкви картину, намальовану парафіяльними дітьми.

Після цього Блаженніший Святослав оглянув земельну ділянку, яка виділена місцевою владою для будівництва храму. Насамкінець Предстоятель УГКЦ поспілкувався з Міським головою Василем Савчуком.

Варто зазначити, що на свято до Білої Церкви приїхали священнослужителі із сусідніх греко-католицьких парафій, а також священики і прихожани місцевої парафії Римо-Католицької Церкви.

Детальніше про цю подію: «Ця спільнота… буде тим світлом, що просвітить не тільки Білу Церкву, а й всю Україну», – Глава УГКЦ у Білій Церкві

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next