АКТУАЛЬНО

Фоторепортаж про освячення храму УГКЦ в Житомирі

Понеділок, 23 листопада 2015, 17:06
22 листопада Блаженніший Святослав освятив новозбудований Свято-Введенський храм при жіночому монастирі Чину святого Василія Великого у Житомирі. Вашій увазі пропонуємо фоторепортаж з цієї події.
Зображення 1 / 27 Використовуйте клавіші для перегляду

Звертаючись у проповіді до сестер василіанок, Блаженніший Святослав висловив прохання: «Нехай цей храм завжди буде відкритий перед потребуючими… Будьте першими учительками того служіння, яке сьогодні часто називаємо технічним словом «соціальне служіння». Ми повинні показати людям XXI століття Боже Милосердя», – завершуючи проповідь, наголосив Отець і Глава УГКЦ.

По завершенні Божественної Літургії було зачитано декрет, згідно з яким ієрея Остапа Дудака було призначено служителем в цьому храмі. Опісля також зачитали грамоти, якими було нагороджено осіб, які в особливий спосіб долучилися до будівництва нового храму УГКЦ в Житомирі.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next