АКТУАЛЬНО

Фоторепортаж про перебування Глави УГКЦ у США (доповнено)

Четвер, 06 лютого 2014, 17:49
4 лютого Блаженніший Святослав на запрошення комісії Конгресу США відбув до Вашингтона для участі в 62-му Національному молитовному сніданку.
Зображення 1 / 14 Використовуйте клавіші для перегляду

Окрім самого молитовного заходу, у програмі перебування Блаженнішого у США передбачено низку зустрічей із державними службовцями та політикумом цієї країни, а також пастирські зустрічі та богослужіння з чисельними вірними УГКЦ у цій країні.

4 лютого у Вашингтоні, біля пам’ятника українському Кобзареві, Глава УГКЦ спільно з Патріархом Філаретом, Предстоятелем УПЦ КП, відслужив Молебень до Пресвятої Богородиці за мирне врегулювання ситуації в Україні.

5 лютого у Конгресі США Предстоятель УГКЦ взяв участь у щорічному Дні України. У цей час українці Сполучених Штатів Америки зустрічаються з представниками влади США: конгресменами, сенаторами, представниками Державного департаменту, щоб відстоювати інтереси України.

Наступонго дня Глава УГКЦ та Патріарх УПЦ КП мали зустріч з віце-президентом США Байденом, конгресменом Марсі Каптуром та сенатором Майклом Мерфі.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next