АКТУАЛЬНО

Глава Церкви: «Той, хто піднімає руку на ненароджених дітей, вбиває майбутнє України і нашого народу»

Субота, 04 червня 2016, 16:14
Ми прагнемо урочисто заявити про гідність української сім’ї, про гідність і права дітей України. Будь-які намагання прирівняти до подружнього зв’язку між чоловіком і жінкою інші види співжиття є дискримінацією сім’ї. Той, хто піднімає руку на ненароджених дітей, вбиває майбутнє України і нашого народу.
Зображення 1 / 43 Використовуйте клавіші для перегляду

Про це сказав Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав на Європейській площі в Києві 4 червня на завершення Міжконфесійної ходи на захист прав сім’ї та дітей.

Додамо, у Києві відбулася хода на захист прав сім’ї та дітей. Її ініціатором виступила Всеукраїнська рада Церков та релігійних організацій. Мета акції — привернути увагу до проблем захисту прав дітей, утвердити в суспільстві принципи любові й поваги, виступити на захист сім’ї як союзу чоловіка і жінки, що відповідає Божому задуму та природі людини. У ході взяли участь понад 5 тисяч вірних різних конфесій. По завершенні ходи на Європейській площі до учасників звернулися члени Всеукраїнської ради Церков, наголосивши на значенні сім’ї та правах ненароджених дітей. 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next